Over PPJR Media

In de afgelopen jaren heeft content creatie bureau PPJR Media diverse creatieve projecten uitgevoerd in binnen- en buitenland, waaronder de productie van verschillende speelfilms, de publicatie een reisverhalenboek, het tekenen van een webcomics en het ontwikkelen van diverse succesvolle sociale marketingcampagnes.

Wij geloven dat media ingezet kunnen worden om mensen bij elkaar te brengen en om culturele en maatschappelijke vraagstukken op een artistieke en creatieve manier bespreekbaar te maken.

Op deze website is een selectie van onze mediaproducties te vinden, waaronder enkele korte films, video’s, comics, kort verhalen en de drie speelfilms The Day That Never Happened (2006), Westenbrink (2007) en Acht (2008).

PPJR Productions

PPJR Media komt voort uit de productiemaatschappij PPJR Productions, waaronder wij diverse speelfilms, bedrijfsfilms en andere video’s hebben geproduceerd.

PPJR Productions begon als productiemaatschappij gewijd aan het produceren en filmen van onafhankelijke filmproducties. In 2006 produceerde ondernemer Pim Razenberg zijn eerste lange speelfilm The Day That Never Happened. Na het succes van de film volgde in 2007 Westenbrink en in 2008  de film Acht, waarin Yvonne Oldenhof en Robin ten Broek de hoofdrollen vertolkten. Naast de films produceerde PPJR Productions in de afgelopen jaren verschillende bedrijfsvideo’s, televisie reportages, reisvideo’s en andere audiovisuele producties.

Pim Razenberg

Content creator en online marketeer Pim Razenberg is een ervaren reiziger die al jaren de wereld rondreist. Na een tijdje actief te zijn geweest binnen het Nederlandse medialandschap, woonde en werkte hij respectievelijk in Roemenië, Hongarije, het Verenigd Koninkrijk en Thailand.

Het vertellen van verhalen is altijd een van Razenberg’s grootste passies geweest. Na enkele inspirerende aanrakingen met filmproductie tijdens de middelbare school kon het niet uitblijven dat Razenberg zelf films zou gaan produceren.

In de afgelopen jaren bracht Razenberg als multimediaspecialist diverse creatieve projecten tot stand in zowel binnen- als buitenland; hij produceerde drie speelfilms, creëerde het social media fenomeen The Bite-Sized Backpacker en publiceerde Fluffy’s Adventures: Southeast Asia & the Pacific.

Razenberg werkt momenteel in Nederland, waar hij nieuwe creatieve projecten tot stand brengt en online marketing bureaus helpt met de opzet en ontwikkeling van hun SEO- en CRO-dienstverlening.

Showreel PPJR / Media