De Online Marketing Academy

trainer hosting workshop

Welkom bij PPJR Media’s Online Marketing Academy, waar we je met trots een unieke educatieve ervaring presenteren.

Onze missie is helder: we bieden jou deskundig onderwijs in het groeiende veld van online marketing.

Wat kan de Online Academy voor mij betekenen?

Als je regelmatig heb gehoord over SEO, maar eigenlijk niet weet wat het precies inhoudt, of als je de kennis en vaardigheden mist om SEO-verbeteringen door te voeren, kunnen onze workshops een waardevolle oplossing voor jou zijn. Ook als je merkt dat het marketingteam vastloopt en niet weet welke volgende stappen te nemen dan kan professionele begeleiding op het gebied van online marketing van onschatbare waarde zijn.

Wellicht heb je zelf de ambitie om door te groeien naar de functie van SEO-specialist binnen je bedrijf. Ook dan kan gerichte training en advies je helpen dit doel te bereiken. Investering in SEO-trainingen en -workshops biedt niet alleen de mogelijkheid om waardevolle kennis op te doen, maar kan ook bijdragen aan de groei van je bedrijfsresultaten.

success
teaching

Dynamisch leren

Binnen onze Online Marketing Academy bieden we een reeks dynamische en interactieve workshops aan die zorgvuldig zijn ontworpen om deelnemers zoals jij uit te rusten met de kennis en vaardigheden benodigd om te groeien in de digitale marketingindustrie. Of je nu in Nederland of ergens anders in de wereld bent gevestigd, wij zorgen voor toegankelijkheid door workshops te geven op verschillende locaties, gericht op deelnemers vanuit de hele wereld.

Wij streven er naar een boeiende en meeslepende leeromgeving te creëren, waarbinnen participanten actief deelnemen en met zowel hun mededeelnemers als met experts uit de industrie kunnen sparren. Door toepasbare kennis en praktische ervaringen te bieden, stellen we je in staat om de concepten en strategieën die je leert met vertrouwen toe te passen in scenario’s uit de echte wereld.

Workshops voor alle niveaus

Ongeacht jouw niveau van expertise in online marketing, is onze Academy er om jouw groei te ondersteunen. Of je nu een beginner bent die een solide basis wil leggen of een ervaren marketeer die diens vaardigheden wil verbeteren; onze workshops zijn zorgvuldig samengesteld om aan jouw unieke behoeften en ambities te voldoen.

Je wegwijs maken in de wereld van online marketing

We presenteren met trots onze uitgebreide PPJR Media SEO Guideline als een integraal onderdeel van de Academy. Onze SEO Guideline stelt ons in staat om de nieuwste inzichten en best practices uit de branche in ons curriculum te integreren en deelnemers alle kennis te bieden die ze nodig hebben om zichzelf te ontwikkelen als professionals in de branche.

Onze instructeurs, die over uitgebreide ervaring en kennis in het veld beschikken, werken er dagelijks hard aan om zowel onze SEO Guideline en ons curriculum bij te werken. Deze toewijding zorgt ervoor dat je altijd beschikt over de meest up-to-date informatie en strategieën binnen het continue evoluerende digitale landschap.

learning concept
blog writer

Trainingen op maat

De wereld van SEO en online marketing is voortdurend in beweging. Met ons uitgebreide SEO Guideline als leidraad zorgen we ervoor dat onze kennis altijd volledig up-to-date is, waardoor we in staat zijn jouw en je team altijd de meest relevante en accurate trainingen te geven.

Of je nu behoefte hebt aan een introductie tot online marketing, een basisopleiding in SEO en Linkbuilding, of een diepgaande training op het gebied van Technische SEO, onze workshops passen zich aan jouw specifieke behoeften aan. Kennis en ervaring verschilt en niet iedereen leert op dezelfde wijze. Binnen onze workshops spelen we hier zo goed mogelijk op in.

Onze Workshops

Binnen ons aanbod aan workshops Online Marketing is er een ruime keuze aan onderwerpen, waaronder Technische SEO, SEO Content, Linkbuilding, CRO en SEA/Paid Advertising. Voorbeelden van workshops binnen deze thema’s zijn Structuur en Navigatie, Laadsnelheid, Content Writing, Google Analytics 4, Google Tag Manager, en meer. Elke workshop duurt tussen de 2 en 4 uur, waarbinnen kennisdeling naadloos wordt gecombineerd met hands-on praktische ervaring middels korte opdrachten.

Modules

De Academy bevat verschillende trainingsmodules die elk uit meerdere workshops bestaan:

  • SEO 101 en Linkbuilding
  • SEO Tools
  • Technische SEO
  • SEO Content & Copy Writing

Het programma biedt de flexibiliteit om deel te nemen aan het volledige curriculum of om individuele workshops te volgen. Hierdoor kan jij je leerervaring afstemmen op jouw specifieke interesses en doelen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je te verdiepen in de Linkbuilding workshops uit Module 1, of je specifiek richten op de workshops over Technische SEO.

* Beschikbaar Q3-Q4 2023

Schrijf je in voor de Academy

Door deel te nemen aan de Online Marketing Academy van PPJR Media, krijgt je niet alleen toegang tot uitzonderlijk onderwijs, maar wordt je ook onderdeel van een bijzondere gemeenschap van gelijkgestemde individuen met een passie voor online marketing. Het is een plek waar je je horizon kunt verbreden, nieuwe kansen kunt benutten en de vaardigheden kunt ontwikkelen die nodig zijn om te floreren in de opwindende wereld van digitale marketing.

We nodigen je uit om samen met ons deze reis aan te gaan. Ontdek de kracht van online marketing, ontketen je potentieel en breng je carrière naar nieuwe hoogten. Samen navigeren we door het digitale landschap en kunnen we bijzondere succesverhalen creëren. Welkom bij de Online Marketing Academy van PPJR Media!

boy and girl giving high five to each other

“Pim heeft mij kunnen uitdagen, begeleiden en veel kennis kunnen bijbrengen. Ik kijk terug op een erg leuke samenwerking!”

~ Tom Beets, SEO Specialist

“Pim heeft mij als SEO Specialist, collega en mentor veel begeleid en heeft mij dan ook veel geleerd over de verschillende aspecten van SEO. Deze informatie en ervaringen zal ik voor altijd meedragen en daar ben ik erg dankbaar voor.”

~ Floor van Winden, SEO Specialist

“Bij vragen krijg je altijd een goed en onderbouwd antwoord terug. Begrijp je iets niet dan legt Pim het rustig aan je uit. Een professional waar je op kan bouwen.”

~ Johannes van Dijk, SEA Specialist