Online Marketing Suite

De PPJR Media Online Marketing Suite

Klaar om de output van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? De kosten verbonden aan Research & Development (R&D), Learning & Development (L&D) en het aannemen van senior specialisten daarin een leidende rol te vervullen vormen vaak aanzienlijke uitdagingen voor online marketingbureaus die er naar streven innovatief te blijven binnen de sterk concurende markt. Bij PPJR Media hebben we de oplossing.

Onze uitgebreide PPJR Media Online Marketing Suite is een baanbrekende toolkit die is ontworpen om online marketingbureaus en professionals te voorzien van de handvaten die ze nodig hebben om uit te blinken in het digitale landschap.

De Suite omvat een gevarieerd scala aan zorgvuldig ontworpen frameworks, guidelines, workshops en tools voor SEO, waarmee je garant staat dat elk facet van jouw online marketinginspanningen gestroomlijnd en professioneel is.

coffee break
world tour

Over de hele wereld gebruikt

In de afgelopen tien jaar zijn de frameworks, guidelines, workshops en tools die zijn gecreëerd voor onze Online Marketing Suite wereldwijd door online marketingbureaus ingezet om klanten op mondiaal niveau te bedienen. Of bedrijven nu op regionaal, nationaal of mondiaal niveau actief zijn, de Suite heeft bewezen zeer effectief te zijn voor al deze uiteenlopende behoeften.

Door gebruik te maken van de frameworks voor de Technische Analyse voor SEO, de audit voor Contentoptimalisatie en andere templates, hebben bedrijven van over de hele wereld hun online aanwezigheid kunnen versterken. De Suite heeft online marketingbureaus geholpen bij het managen van klanten in sectoren variërend van e-commerce (van trouwjurken en vloeroplossingen tot tuinmeubelen en schoonmaakartikelen), gezondheidszorg, onderwijs, B2B en meer.

De documentatie binnen de Suite wordt aangeboden in het Nederlands, Brits-Engels en Amerikaans-Engels.


Frameworks

In de snel-veranderende wereld van online marketing is het essentieel om visueel aantrekkelijke en professionele documenten op te leveren om een blijvende indruk achter te laten bij klanten en partners. Onze Suite frameworks bieden online marketingbureaus een manier om hun documentcreatieproces optimaal te stroomlijnen. Door gebruik te maken van Google Docs- en Spreadsheet-templates kunnen bureaus tijd besparen en een consistente merkuitstraling behouden in al hun communicatie.

Het is echter niet het visuele aspect wat onze frameworks zo effectief maakt: alle frameworks bevatten een uitgebreid overzicht van elk element dat moet worden gecontroleerd om een specifieke audit te voltooien. Door gebruik te maken van deze functionaliteit wordt tijdens het uitvoeren van audits geen enkel aspect over het hoofd gezien: Technische SEO en SEO Content bestaan uit meer dan 200 rankingfactoren, en met onze frameworks zullen jouw specialisten er geen enkele missen.

De opzet van de frameworks maakt ze geschikt voor zowel trainees als professionals in de online marketing branche. Sinds de ontwikkeling van de eerste frameworks hebben al meer dan vijftig professionals de kneepjes van het vak geleerd aan de hand van onze frameworks!

De frameworks worden wekelijks bijgewerkt om ervoor te zorgen dat jij jouw klanten altijd de nieuwste informatie kan bieden die nodig is om hun online marketingdoelen te bereiken.

developer team

Volg ons eenvoudige vierstappensysteem om professionele SEO-analyses te maken

Icon 07

1. Maak een kopie van het framework.

Icon 01

2. Optioneel: pas diens stijlen aan.

Icon 04

3. Volg de instructies om de analyse te voltooien.

Icon 06

4. Stuur het rapport.

Beschikbare frameworks

Binnen de Online Marketing Suite vind je de benodigde frameworks en documentatie om de volgende producten en diensten professioneel op te zetten, uit te voeren en op te leveren:

 • Technische SEO Audit
 • Site-Wide Content Audit
 • Autoriteit- en Zichtbaarheidsanalyse
 • Body Content Audit
 • Google Analytics 4 Audit
 • Google Business Profile Audit
 • Google Tag Manager Audit
 • Interne Concurrentie Analyse
 • Landing Page Audit
 • Looker Studio | Online Marketing Dashboard
 • Page Speed / Core Web Vitals Audit
 • Paginatitel en Meta Data Audit
 • SEO Content Briefings
 • SEO Quick Scans
 • Structured Data Audit
 • Zoekwoordenonderzoek Raport
 • …en meer!
Online Marketing Frameworks
Framework voor de Technische Analyse | Beschikbaar in Docs en Spreadsheets

boy and girl giving high five to each other

Guidelines

De PPJR Media Online Marketing Suite biedt deskundige richtlijnen voor essentiële online marketingtools zoals Google Analytics, Google Tag Manager en Screaming Frog.

Beheers de complexiteit van gebruikersgedrag en websiteprestaties door Google Analytics correct in te stellen, stroomlijn het beheer van tags in je account met onze instructies voor Google Tag Manager, en duik diep in de technische data in Screaming Frog.

Onze richtlijnen beschrijven de ideale instellingen voor elke tool, zodat jouw team hun online marketinginspanningen voor klanten effectief kan optimaliseren.

The PPJR Media SEO Guideline

Neem een uitgebreide duik in de wereld van zoekmachineoptimalisatie met onze baanbrekende PPJR Media SEO Guideline, geprezen als “een van de meest uitgebreide richtlijnen ooit geschreven”. De Guideline, geschreven voor zowel beginners als ervaren online marketing professionals, dient als referentiekader voor het verkennen en benutten van alle aspecten van SEO om een optimale marketing strategie te komen.

Sinds de eerste versie van de Guideline uit 2016 is het document al meer dan 500 keer bijgewerkt en is deze gebruikt door honderden SEO-specialisten over de hele wereld om SEO te bestuderen en de online aanwezigheid van hun klanten te verbeteren. Diverse vroege gebruikers van onze Guideline (en diens bijbehorende workshops) zijn toonaangevende professionals in de online marketing branche geworden, die nu zelf workshops geven en hun eigen online marketingteams leiden.

Van basisprincipes tot geavanceerde technieken behandelt de PPJR Media SEO Guideline elk facet van SEO en verschaft onschatbare inzichten om je positie in de zoekmachineoptimalisatie-industrie te versterken.

Of je nu organisch verkeer wilt stimuleren, online zichtbaarheid wilt verbeteren of voorop wilt blijven lopen betreffend de meest recente SEO-ontwikkelingen, onze gids is jouw definitieve handvat voor het beheersen van de kunst en wetenschap van zoekmachineoptimalisatie.

learning concept

trainer hosting workshop

Workshops

De Online Marketing Academy van PPJR Media biedt baanbrekende workshops voor individuen en bedrijven die hun bekwaamheid in het dynamische domein van digitale marketing willen verhogen.

Aan de hand van een uitgebreid curriculum behandelt de Academy een scala aan essentiële onderwerpen, waaronder Technische SEO, SEO Content en Linkbuilding. Deelnemers kunnen verwachten hun kennis te vergroten, praktische inzichten op te doen en branche-relevante vaardigheden te ontwikkelen, waardoor ze zich sterk kunnen positioneren in het voortdurend veranderende landschap van online marketing.

Met een toewijding aan het bevorderen van actieve leerervaringen hanteert de Online Marketing Academy een praktische benadering, waarbij wordt gegarandeerd dat deelnemers niet alleen theoretische concepten begrijpen, maar ook praktische vaardigheden verwerven die direct kunnen worden toegepast op echte marketinguitdagingen.

De workshops die zijn gecreëerd voor de Online Marketing Academy zijn gebruikt en aangepast door en voor verschillende bureaus en zijn ingezet om meer dan honderd (startende) brancheprofessionals te trainen, waaronder specialisten die nu in de branch werken als senior managers, teamleiders en trainers.

Een greep uit ons portfolio aan online marketing workshops

Onze workshops worden constant geüpdatet op basis van de nieuwste marktontwikkelingen. Daarnaast blijven we nieuwe workshops ontwikkelen.

SEO 101 and Link Building

SEO 101
Designing the SERPs | Google’s Secret Recipe
Google Updates | A Short History
SEO Tools & Rank Trackers
From Links… to Link Building
Keyword Research & Focus

SEO Tools

Google Analytics and Google Tag Manager
Google Search Console
Screaming Frog
Ahrefs

Technical SEO

Menu and URL Structure
Site Structure and Navigational Elements
Crawl Budget and Indexation
Accessibility | Response Codes & Multilingualism
HTML Elements
Page Speed
Structured Data
Regional SEO
Mobile SEO

SEO Content

SEO Content 101
Content Audit
HTML Elements
Micro Copy and SEO
Content Writing 101
Copy Writing

Online Marketing Workshops
Een greep uit de Online Marketing Workshops aangeboden door PPJR Media

Tools

Om het leven van SEO-specialisten nog makkelijker te maken, bevat de Online Marketing Suite een toolkit met verschillende handige op Google Spreadsheets-gebaseerde tools voor SEO die in-house zijn ontwikkeld, evenals een platform dat linkt naar meer dan 35 geavanceerde externe SEO-tools.

Onze interne tools zijn een aanvulling op bestaande SEO-tools en zijn gebouwd om specialisten te helpen bij het uitvoeren van bulkoptimalisaties, zoals het genereren van paginatitels of het extraheren van domeinen uit een lijst met URL’s.

Onze toolkit bevat ook het PPJR Media SEO Bookmark Starter Pack, met meer dan 100 bladwijzers en plug-ins die online marketingprofessionals kunnen gebruiken in hun werk, waaronder SEO-tools, interne tools, frameworks en guidelines, interne en externe cursussen, en betrouwbare nieuwsbronnen voor online marketing.

technical seo