Content Writing

Van recensies tot boeken

Contentschrijver Pim Razenberg schreef zijn eerste verhalen voordat hij leerde spellen. Door zijn vroege verhalen fonetisch uit te schrijven, bereikte hij ook op jonge leeftijd al precies wat hij wilde.

Vandaag de dag schrijft Razenberg nog steeds. Sinds hij leerde spellen schreef hij een reeks fantasieromans, stripboeken en vele korte verhalen. Op het internet schrijft Razenberg artikelen voor onder andere Transitions Abroad, een uitgebreide gids voor wonen in het buitenland, film- en entertainmentplatform Flickering Myth, filmrecensie specialist Movies XL, reisgids The Bite-Sized Backpacker en de online marketingplatforms Emerce, Frankwatching en Twinkle Magazine.

Bekijk hier een selectie van onze Engelstalige content.

SEO Content Writing

We hebben bij PPJR / Media veel ervaring op het gebied van SEO; Razenberg werkte gedurende zijn online marketing carrière al voor meer dan 500 verschillende klanten in diverse industrieën.

Binnen de marketingbranche heeft hij een groot aantal SEO-geoptimaliseerde artikelen geschreven voor opdrachtgevers binnen de financiële branche, de apotheekbranche, de tuinbranche en meer. Zo schreven hij onder andere Nederlandstalige en/of Engelse SEO-geoptimaliseerde teksten voor Kruidvat, Trustoo, Brekz, TransIP, Verhuisbedrijf Draagkracht, 50five, Crossword Clues, De Interieur Tipgever, Bigshopper en The Bite-Sized Backpacker.

Nieuws

  Wetenschappelijke literatuur

  Suske en Wiske

  Engelstalige Content

  Travel

  Film & TV

  Lifestyle